Preguntes freqüents

alteraula preguntes freqüents1. Puc fer servir lliurement el material publicat per Alter Aula?
Tot el material produït per Alter Aula és lliure i gratuït. En el moment de publicar-se passa a ser de domini públic. Per tant pots fer-lo servir per allò que vulguis: descarregarlo, fer còpies, modificar-lo, guanyar diners amb ell, etc.
Amb tot, Alter Aula pot fer servir material de tercers fent bon ús del dret de cita reconegut per la llei de la propietat intelectual vigent. Dit material de tercers mantindrà intactes les restriccions que el/la propietari/ària dels drets hagi estimat oportunes.

2. Com puc participar d’Alter Aula?
El projecte Alter Aula és enorme i, per tant, necessitarem tota la ajuda posible. Necessitem redactors, traductors a diferents idiomes, professors que vulguin produïr les severs classes, ilustradors i modeladors en 2 i 3d, editors de video, documents, assessors jurídics, assessors de gestió empresarial, community managers, directors de divisions territorials, editors web, donacions econòmiques, publicitat, etc. Hi ha moltes formes de participar i/o col·laborar amb Alter Aula i tu també pots proposar-nos qualsevol altra.

3. Com es financia el projecte Alter Aula?
Alter Aula inicia el seu recorregut sense cap finançament extern. Els membres de l’equip d’Alter Aula aportem diners, temps i treball. Aquesta situació, malauradament, és insostenible en el temps per portar a terme un projecte tan ambiciós. És per això que Alter Aula preveu vies de finançament com ara publicitat, partnership i micromecenatge.

4. Què és la Fundació Alter Aula?
La Fundació Alter Aula és una organització sense ànim de lucre que té l’objectiu principal de treballar en favor de l’ensenyament i l’escolarització, especialment a les zones més necesitades del planeta.

5. En quants idiomes estaran disponibles els continguts d’Alter Aula?
L’únic límit que tenim, tant pel que fa a l’idioma com els continguts, és el dels recursos, especialment els humans. Si trobes qualsevol deficiència i vols fer-te’n càrrec… endavant!

6. El web està bastant incomplet. Quan estaran disponibles tots els continguts?
Hem cregut adequat publicar el web des del primer moment, tot i disposar de poc contingut. El motiu és que si dit contingut és útil per qualsevol persona, cal que estigui disponible. La feina de generar continguts serà constant i un projecte de les característiques d’Alter Aula mai el podrem donar per “acabat”.

One thought on “Preguntes freqüents

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


9 + = fifteen

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>